Can You Eat Mesquite - Information om at spise Mesquite-trædele

Indholdsfortegnelse:

Can You Eat Mesquite - Information om at spise Mesquite-trædele
Can You Eat Mesquite - Information om at spise Mesquite-trædele

Video: Can You Eat Mesquite - Information om at spise Mesquite-trædele

Video: Can You Eat Mesquite - Information om at spise Mesquite-trædele
Video: Desert Survival Food: Mesquite/Making Primitive Cakes and Coffee 2024, Kan
Anonim

Hvis nogen skulle nævne "mesquite" for mig, går mine tanker straks til mesquite-træet, der bruges til at grille og grille. Da jeg er en foodie, tænker jeg altid på ting i form af mine smagsløg eller mave. Så jeg har ofte undret mig: "Er der mere at mesquite ud over grillen? Kan du spise mesquite? Er mesquite-træer spiselige?" Læs videre for at opdage mine resultater angående at spise mesquite.

Mesquite Pod Uses

Er mesquite-træer spiselige? Hvorfor, ja, det er de, hvis du er villig til at smøre lidt albuefedt i.

Mesquite-træer producerer søde frøbælge, som kan males til mel. Frøbælgene skal høstes, når de er modne, mellem juni og september (i USA). Det anbefales at høste bælge, når de er tørre og sprøde, og at samle dem direkte fra grenene i stedet for jorden for at undgå forurening med svampe og bakterier.

Frøbælg er noget flade og bønnelignende og kan blive 15-25 cm lange. Der findes over 40 arter af mesquite-træer. Farven på en moden bælg varierer efter træsort og kan variere fra gul-beige til rødlig lilla. Smagen varierer også efter mesquitetræsort, så du måske ønsker at prøve frøbælg for at se, hvad der appellerer til dine smagsløg bedst.

Før du høster fra et bestemt træ, skal du sørge for at tygge på en bælg for at teste dens sødme – undgå at høste fra træer med bittert smagende bælg, ellers ender du med bittert mel, som vil give mindre end ønskeligt resulterer i dine kulinariske løgnehistorier. Når de først er høstet, vil du gerne sikre dig, at dine bælg er helt tørre ved at tørre dem yderligere på et tørrestativ eller solvarmeovn/konventionel ovn, før du maler dem op til mesquitemel.

Mesquite-mel er meget nærende og siges at give en sød nøddesmag. Det kan delvist erstattes med mel i en bred vifte af bagværk, herunder brød, vafler, pandekager, muffins, småkager, kager og meget mere. Tilføj gerne en spiseskefuld eller to mesquitemel til dine smoothies, kaffe eller te for at injicere et smagsboost. Så har dette dig interesseret i at spise mesquite? Det gør mig helt sikkert sulten!

Du kan også lave en mesquite sirup, der kan bruges til at søde alt fra pandekager til is eller bruges som glasur på kylling/svin og meget mere! Tilsæt blot bælg og vand til en crock pot, sæt den på lavt niveau i 12 timer, sigt, og reducer derefter ved at koge, indtil der dannes en tynd sirup. Denne mesquite sirup kan også laves til en marmelade ved at tilføje lidt pektin, sukker og citron/limesaft. Nogle har endda brygget velsmagende øl med mesquitesirup som ingrediens.

Så for at opsummere – kan du spise mesquite? - Ja! De kulinariske muligheder for mesquite er praktisk t alt uendelige! Det her virkelig bareridser overfladen af mesquite pod-brug!

Anbefalede: