What Is A Virginia Pine Tree: Lær om Virginia Pine Trees In The Landscape

Indholdsfortegnelse:

What Is A Virginia Pine Tree: Lær om Virginia Pine Trees In The Landscape
What Is A Virginia Pine Tree: Lær om Virginia Pine Trees In The Landscape

Video: What Is A Virginia Pine Tree: Lær om Virginia Pine Trees In The Landscape

Video: What Is A Virginia Pine Tree: Lær om Virginia Pine Trees In The Landscape
Video: Shortleaf Pine Tree Identification 2024, Kan
Anonim

Virginiafyren (Pinus virginiana) er et almindeligt syn i Nordamerika fra Alabama til New York. Det betragtes ikke som et landskabstræ på grund af dets uregerlige vækst og robuste karakter, men det er et glimrende eksemplar til at naturalisere store rum, genbeplante skov og give levesteder og føde til dyr og fugle. Dyrkning af Virginia fyrretræer er blevet nyttigt til at overtage ledig jord, som de koloniserer i 75 år eller deromkring, før nye træarter bliver dominerende. Læs videre for at få flere oplysninger om Virginia-fyrtræer, og se, om denne plante passer til dine behov.

Hvad er et Virginia Pine Tree?

Virginia-fyrtræer i landskabet bruges primært som barrierer, naturaliserede skove og som en billig, langsomt voksende skov. De er krattede planter med lidt dekorativ appel og bliver knudrede og bøjede i avancerede år. Interessant nok dyrkes træerne i syd som et juletræ.

Virginiafyren er et klassisk, stedsegrønt nåletræ. De fleste eksemplarer når mellem 15 til 40 fod (4,5 til 12 m.) i højden med lave grene og en pyramideform, når de er unge. Ved modenhed udvikler træer uforholdsmæssigt lange lemmer og en skrabet silhuet. Kegler kommer i grupper afto eller fire, er 1-3 tommer (2,5 til 7,5 cm.) lange og har en skarp prikken i spidsen af skalaen. Nålene identificerer planten som en fyr. Disse er arrangeret i bundter af to og bliver op til 3 tommer (7,5 cm.) lange. Deres farve er gulgrøn til mørkegrøn.

Virginia Pine Tree Information

Virginia-fyr er også kendt som kratfyr på grund af dets sjuskede udseende og skrappede vækst. Dette fyrretræ er relateret til nåletræsgruppen, der inkluderer lærk, gran, gran og hemlock. Træet er også kendt som jerseyfyren, fordi New Jersey og det sydlige New York er den nordlige grænse for træets habitat.

Fordi nålene bliver på træet i op til 3 år og er stive og lange, bærer planten også navnet granfyr. Fyrrekoglerne bliver også på træet i årevis, efter at de har åbnet og frigivet frøene. I naturen vokser Virginia-fyr i ikke-glacieret jord og klippefremspring, hvor næringsstoffer er knappe. Dette gør træet til et meget hårdfør eksemplar og værdigt at plante for at genvinde tømmeret areal.

United States Department of Agriculture zone 4 til 8 er passende til dyrkning af Virginia-fyrtræer. Selvom det ikke er almindeligt at dyrke Virginia fyrretræer i landskabet, er det et nyttigt træ, når der er ledigt areal. Mange dyr og fugle bruger træerne som et hjem og spiser frøene.

Træet vokser smukt i næsten enhver jord, men foretrækker veldrænede områder med neutral til sur pH. Sandjord eller lerjord giver ideelle forhold. Når det er sagt, er dette træ så tilpasningsdygtigt, at det kan vokse, hvor andre fyrretræer ikke vil og ernyttig til at dække forladte og infertile områder, hvilket giver det endnu et navn – fattigdomsfyr.

I de første par år er det en god idé at satse træet, træne lemmerne og sørge for gennemsnitligt vand. Når først det er etableret, er pleje af Virginia fyrretræer ubetydelig. Planten er modtagelig for brud, da træet er svagt. Den kan også være plaget af fyrretræsnematoder og Diplodia-spidsskimmel.

Anbefalede: