Idéer til blomsterpotte i gummistøvler – Sådan laver du en genbrugsregnstøvlepotte

Indholdsfortegnelse:

Idéer til blomsterpotte i gummistøvler – Sådan laver du en genbrugsregnstøvlepotte
Idéer til blomsterpotte i gummistøvler – Sådan laver du en genbrugsregnstøvlepotte

Video: Idéer til blomsterpotte i gummistøvler – Sådan laver du en genbrugsregnstøvlepotte

Video: Idéer til blomsterpotte i gummistøvler – Sådan laver du en genbrugsregnstøvlepotte
Video: Make your own plant pot hanger with just one cord | Gardening hacks | Gardening Australia 2024, Marts
Anonim

Upcycling i haven er en fantastisk måde at genbruge gamle materialer og tilføje lidt flair til dit udendørs eller indendørs rum. At bruge alternativer til urtepotter i containerhavearbejde er ikke nyt, men har du nogensinde prøvet at lave en regnstøvleplantemaskine? En gummistøvleurtepotte er en sjov måde at bruge gamle støvler, du ikke har brug for, eller som ikke længere passer.

Tips til havearbejde med regnstøvlebeholdere

Blomsterpotter er designet og konstrueret specielt til dyrkning af planter; støvler er det ikke. At lave en genbrugt regnstøvlepotte er let, men ikke så simpelt som bare at tilføje snavs og en blomst. Følg disse tips for at sikre, at din plante trives i dens unikke beholder:

Lav drænhuller. Vandet skal løbe igennem for at undgå råd, så lav nogle huller i støvlernes såler. En boremaskine eller at slå et søm gennem sålen burde gøre det trick. Tilføj drænmateriale. Som med enhver anden beholder får du bedre dræning med et lag småsten i bunden. Til højere støvler kan dette lag være ret dybt, så du ikke behøver at tilføje så meget jord.

Vælg den rigtige plante. Enhver plante, du norm alt ville sætte i en beholder, fungerer, men husk, at plantekassen er mindre end de fleste potter. Undgå enhver plante, der vil være svær at holde trimmet og lille. Enårige som morgenfruer, begonier, stedmoderblomster og geranier fungerergodt. Vælg også en afsmittende plante, som sød alyssum.

Vand regelmæssigt. Alle beholdere tørrer hurtigere ud end senge. Med den lille mængde jord i en støvle, gælder dette især for regnstøvleplantere. Vand dagligt, hvis det er nødvendigt.

Idéer til at lave en urtepotte af gamle støvler

Din regnstøvlepottemaskine kan være så enkel som at lave en krukke af dine gamle støvler og sætte dem udenfor, men du kan også være kreativ. Her er nogle ideer til at få mest muligt ud af dette gør-det-selv-projekt:

  • Brug regnstøvler indendørs i stedet for vaser. Stil et glas vand inde i støvlen, og sæt blomsterne eller grenene i vandet.
  • Få ensfarvede regnstøvler og mal dem til et sjovt kunstprojekt.
  • Hæng flere regnstøvleplanter langs en hegnslinje eller under et vindue.
  • Bland og match støvletypen, størrelsen og farven for visuel interesse.
  • Pub nogle støvler ind i staudebede.

Anbefalede: