Kartoffelhåndværk til børn: Sjove kartoffelkunstprojekter, de vil elske

Indholdsfortegnelse:

Kartoffelhåndværk til børn: Sjove kartoffelkunstprojekter, de vil elske
Kartoffelhåndværk til børn: Sjove kartoffelkunstprojekter, de vil elske

Video: Kartoffelhåndværk til børn: Sjove kartoffelkunstprojekter, de vil elske

Video: Kartoffelhåndværk til børn: Sjove kartoffelkunstprojekter, de vil elske
Video: Play dough for children: making delicious fried potato😋🥔 #kidsart #draw #playdough #friedpotato 2024, Kan
Anonim

Hvis du stadig graver kartofler ud af din have, har du måske et par ekstra spuds, som du kan dedikere til kartoffelkunst og -håndværk. Hvis du aldrig har tænkt på håndværksidéer til kartofler, er der mere end et par stykker. Faktisk kan kartofler være en stor ressource til børns kunst- og håndværksprojekter. Læs videre for seje håndværksideer til kartofler.

Ting at gøre med kartofler

Kartoffelhåndværk til børn er perfekt til en trist vinterdag eller regnfuld eftermiddag. Her er et par ideer til at sætte gang i din kreative saft.

Kartoffelfrimærker

En af de bedste idéer til kartoffelhåndværk er overraskende let: Brug afskårne kartofler til at stemple maling på stof eller papir. Lav kartoffelstemplet ved at skære tateren i to. Vælg derefter en kageudstikker af metal, og tryk den ind i kartoffelkødet.

Når fræseren er dybt i en kartoffelhalvdel, skal du tage al kartoflen ud rundt om ydersiden af skæreren, så du kan trykke formen ud. Tør det på et køkkenrulle.

Nu kommer delen med sjov for børn. Få dine børn til at dyppe eller duppe kartoffelformen til maling, og tryk derefter designet på en T-shirt, almindeligt stof eller et stykke papir. Disse er gode til at lave kort, indpakningspapir ellerendda gaver til bedsteforældrene.

Hr. Kartoffelhoved

Dette er godt for ældre børn eller gøres under opsyn af en forælder. Lad hvert barn vælge en kartoffel, ideelt set en, der ligner et menneskehoved. Fortæl børnene, at de skal bruge deres fantasi til at dekorere kartoflen som et hoved. For ekstra sjov skal du sørge for googly øjne og tommelfingerstifter i forskellige farver.

Du kan også levere individuelle yoghurtbeholdere til hatte, gnistre, perler eller lignende til øjne og stykker filt til grin. Garn kan gøre køligt hår. For et længere projekt, foreslå en hr. og fru Potato Head.

Kartoffelkunstskulpturer

Dine børn kan skabe kartoffelkunst ved at skabe kartoffelskulpturer. Brug et træspyd til at forene tre kartofler af gradvist mindre størrelse, og brug derefter maling til at give skulpturen personlighed. Træstykker kan være arme, mens pailletter eller rosiner er fantastiske øjne.

Alternativt mos kartofler og tilsæt derefter nok mel til at skabe et stof, der føles som ler. Lad børnene modellere leret til forskellige typer kartoffelkunstskulpturer.

Anbefalede: