Growing Nectar Babe-nektariner: Lær om Nectar Babe-nektarintræer

Indholdsfortegnelse:

Growing Nectar Babe-nektariner: Lær om Nectar Babe-nektarintræer
Growing Nectar Babe-nektariner: Lær om Nectar Babe-nektarintræer

Video: Growing Nectar Babe-nektariner: Lær om Nectar Babe-nektarintræer

Video: Growing Nectar Babe-nektariner: Lær om Nectar Babe-nektarintræer
Video: Harvesting nectarines and peaches on the homestead. Best fruit trees to grow. 2024, Kan
Anonim

Hvis du gættede, at Nektar Babe-nektarintræer (Prunus persica nucipersica) er mindre end almindelige frugttræer, har du fuldstændig ret. Ifølge Nectar Babe-nektarinoplysninger er disse naturlige dværgtræer, men de vokser i fuld størrelse, lækker frugt. Du kan begynde at dyrke Nectar Babe-nektariner i beholdere eller i haven. Læs videre for at få information om disse unikke træer plus tips om plantning af nektarbabe-nektarintræer.

Nectarine Nektar Babe Tree Info

Nectarine Nectar Babes har glatte, gyldenrøde frugter, der vokser på meget små træer. Frugtkvaliteten af nektarin Nectar Babes er fremragende, og kødet har en sød, rig, lækker smag.

I betragtning af at Nectar Babe-nektarintræer er naturlige dværge, tror du måske, at frugten også er lille. Dette er ikke tilfældet. De saftige freestone-nektariner er store og perfekte til at spise frisk fra træet eller på dåse.

Et dværgtræ er norm alt et podet træ, hvor en standard frugttræskultivar podes på en kort grundstamme. Men Nectar Babes er naturlige dværgtræer. Uden podning forbliver træerne små, kortere end de fleste gartnere. De topper med 5 til 6 fod (1,5 til 1,8 m.) høje, en perfekt størrelsetil plantning i containere, små haver eller hvor som helst med begrænset plads.

Disse træer er dekorative og ekstremt produktive. Forårsblomstringen er ekstrem og fylder grenene med dejlige lyserøde blomster.

Nectar Babe-nektariner dyrkes

At dyrke nektarbabe-nektariner kræver en del gartnerindsats, men mange mener, at det er det værd. Hvis du elsker nektariner, er det at plante en af disse naturlige dværge i baghaven en fantastisk måde at få friske forsyninger på hvert år. Du får den årlige høst i forsommeren. Nektarin Nektarbabyer trives i det amerikanske landbrugsministeriums plantehårdhedszone 5 til 9. Det betyder, at meget varmt og meget koldt klima ikke er passende.

For at komme i gang skal du vælge en fuld solplacering til træet. Uanset om du planter i en beholder eller i jorden, vil du have held og lykke med at dyrke Nectar Babe-nektariner i frugtbar, veldrænet jord.

Vand regelmæssigt i vækstsæsonen og tilføj gødning med jævne mellemrum. Selvom Nectar Babe-nektarinoplysninger siger, at du ikke bør trimme disse små træer så meget som standardtræer, er beskæring bestemt påkrævet. Beskær træerne årligt om vinteren, og fjern dødt og sygt træ og løv fra området for at bremse sygdomsspredning.

Anbefalede: