Hvad er en chokoladesoldat – Sådan dyrkes sukkulenter fra chokoladesoldater

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en chokoladesoldat – Sådan dyrkes sukkulenter fra chokoladesoldater
Hvad er en chokoladesoldat – Sådan dyrkes sukkulenter fra chokoladesoldater

Video: Hvad er en chokoladesoldat – Sådan dyrkes sukkulenter fra chokoladesoldater

Video: Hvad er en chokoladesoldat – Sådan dyrkes sukkulenter fra chokoladesoldater
Video: How to care for Panda Plant | Chocolate Soldier | Kalanchoe Tomentosa 2024, Kan
Anonim

Sukkulenter fra chokoladesoldater, en række af Kalanchoe, er elegante og ofte perfekte, uklare bladplanter, som næsten alle forsøger at dyrke på et tidspunkt i løbet af deres saftige oplevelse. Hvis du ikke er bekendt med dem ved dette navn, spørger du måske, hvad er en chokoladesoldatplante? Du kender dem måske under andre almindelige navne, såsom pandaplante, hvid dame, fløjlsbladkalanchoe eller plysplante, blandt flere andre.

Det botaniske navn, som du virkelig kan identificere denne plante med, er Kalanchoe tomentosa 'Chocolate Soldier.' Planten vokser i en løs roset med for det meste ovale blade. Disse er en attraktiv bleg til mellemgrøn, kantet i brune syninger, deraf navnet på chokoladesoldaten. Blegheden varierer med belysningen, og det samme gør farven på stingene (kanterne) på bladene.

Sådan dyrker man chokoladesoldatsukkulenter

At dyrke en chokoladesoldat er enkelt, når du først har lært de forhold, den foretrækker, og hvordan man vander prøven. Begynd med at plante chokoladesoldatplanten i en veldrænet, sandet eller grynet saftig jord, tilsat pimpsten, perlit eller kokos.

Find planten i morgensol, delvist eller filtreretat foretrække. Chokoladesoldaten kalanchoe har ikke brug for så meget sol som mange andre sukkulente planter. Hvis planten har været inde, skal den gradvist akklimatiseres til udendørs sol. Hvis du ønsker at beholde den inde, kan chokoladesoldaten kalanchoe tilpasses til et stærkt lys eller kunstigt lys.

Hår, der vokser på bladene af denne uklare prøve, begrænser transpirationen. Som med andre sukkulente planter opbevarer bladene vand, som planten kan eksistere på i flere måneder, især om vinteren. Begræns vanding af chokoladesoldaten på alle årstider, men især om vinteren, når den sandsynligvis er i dvale. Når du vander planten, skal du vande grundigt, så den ikke kan sidde i en underkop med vand bagefter. Vand ikke igen, før planten viser et behov, såsom blade, der ikke længere er faste til en blid klemning. Fasthed af blade på en sukkulent plante indikerer, at de er fyldt med vand.

Dræk denne plante indendørs som stueplante, udenfor i jorden, når det er muligt, eller i en udendørs beholder. Du vil blive glad for at eje dette elegante eksemplar.

Anbefalede: