Bonanza Peach Tree Info: Sådan dyrkes Bonanza Miniature Peach Trees

Indholdsfortegnelse:

Bonanza Peach Tree Info: Sådan dyrkes Bonanza Miniature Peach Trees
Bonanza Peach Tree Info: Sådan dyrkes Bonanza Miniature Peach Trees

Video: Bonanza Peach Tree Info: Sådan dyrkes Bonanza Miniature Peach Trees

Video: Bonanza Peach Tree Info: Sådan dyrkes Bonanza Miniature Peach Trees
Video: Planting a Miniature Peach Tree! 🍑🧡// Garden Answer 2024, Kan
Anonim

Hvis du altid har ønsket at dyrke frugttræer, men har begrænset plads, er Bonanza dværgfersken din drøm, der går i opfyldelse. Disse miniature frugttræer kan dyrkes i små gårdhaver og endda i terrassebeholdere, og de producerer stadig lækre ferskner i fuld størrelse hver sommer.

Bonanza Peach Tree Information

Bonanza miniature ferskentræer er dværgfrugttræer, der kun bliver omkring 5 eller 6 fod (1,5 til 2 m) høje. Og træet vil vokse godt i zone 6 til 9, så det er en mulighed for mange husgartnere. Frugterne er store og søde, med en lækker smag og saftigt, gult kød. Disse er freestone ferskner, så de er nemme at frigøre fra graven.

Dette er ikke kun et kompakt træ, der producerer velsmagende frugter, det er også et fantastisk prydplante. Bonanza producerer smukke, mørkegrønne og blanke blade og en overflod af lyserøde forårsblomster. I en beholder, når det trimmes regelmæssigt for at holde en flot form, er dette et meget attraktivt lille træ.

Sådan vokser og plejer man et Bonanza-ferskentræ

Før du begynder at dyrke Bonanza fersken, skal du sørge for, at du har plads og betingelser til det. Det er et lille træ, men det har stadig brug for plads nokat vokse op og ud i fuld sol. Bonanza er selvbestøvende, så du behøver ikke et ekstra ferskentræ for at sætte frugt.

Hvis du bruger en beholder, skal du vælge en, der er stor nok til, at dit træ kan vokse ind i, men forvent også, at du muligvis skal omplante den i en større potte i fremtiden. Ret jorden, hvis den ikke dræner godt eller ikke er særlig rig. Vand Bonanza-træet regelmæssigt i den første vækstsæson og beskær, mens det er i dvale, for at forme træet og holde det sundt. Hvis du putter det direkte i jorden, skal du ikke vande træet meget efter den første sæson, men containertræer har brug for mere regelmæssig fugt.

Bonanza-fersken er tidligt, så forvent at begynde at høste og nyde frugten fra tidlig til midt på sommeren afhængigt af din placering og klima. Disse ferskner er lækre friske, men du kan også kan eller fryse dem for at gemme dem til senere og bage og lave mad med dem.

Anbefalede: