Hvad er Butterkin Squash: Lær om plejen af Butterkin Squash

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Butterkin Squash: Lær om plejen af Butterkin Squash
Hvad er Butterkin Squash: Lær om plejen af Butterkin Squash

Video: Hvad er Butterkin Squash: Lær om plejen af Butterkin Squash

Video: Hvad er Butterkin Squash: Lær om plejen af Butterkin Squash
Video: Buttercream Ruso Mas Resistente! 💥Sedoso, brilloso, facil de hacer, simplemente ESPECTACULAR!❤️‍🔥 2024, Kan
Anonim

Butterkin squash er en af de sjældne og spændende begivenheder: en ny grøntsag. En krydsning mellem en butternut squash og et græskar, butterkin squashen er meget ny på det kommercielle marked, både til dyrkning og spisning. Det vinder dog hurtigt i popularitet på grund af dets glatte og søde kød. Fortsæt med at læse for at få flere oplysninger om butterkin squash, herunder pleje af butterkin squash planter og hvordan man dyrker en butterkin squash.

Butterkin Squash Information

Hvad er butterkin squash? Som navnet antyder, er det en hybrid mellem en butternut squash og et græskar, og det ser en del ud. Frugterne har det glatte, lyse orange skin af en butternut og den runde, rillede form som et græskar. Indeni er kødet det bedste fra begge verdener – dyb orange, glat og ekstremt sødt.

Frugterne har en tendens til at veje 2 til 4 pund (0,9 til 1,8 kg.) i vægt. De kan erstattes i enhver opskrift, der kræver græskar eller vintersquash, og er særligt gode skåret i halve eller i tern og ristet.

Sådan dyrker man Butterkin Squash-planter

Smørsquashdyrkning og efterfølgende pleje er stort set det samme som med andre vintergræskar. Frø skal såsudendørs efter al chance for forårsfrost er forbi. Frøene kan også startes 3 til 4 uger tidligere indendørs og transplanteres udenfor, når vejret bliver varmt. Squashrødder er meget sarte, så sørg for ikke at forstyrre dem under transplantationsprocessen.

Vinstokkene vokser norm alt til omkring 10 fod (3 m.) i længden og vil producere 1 til 2 frugter hver. De er lidt modtagelige over for insekter som vinstokke og squashbiller.

Butterkin squash bør være klar til at høste i sensommeren til det tidlige efterår og kan opbevares i op til 6 måneder, hvis de opbevares på et godt ventileret sted.

Anbefalede: