Ingen blomster på Chayote – grunde til, at en chayote ikke vil blomstre

Indholdsfortegnelse:

Ingen blomster på Chayote – grunde til, at en chayote ikke vil blomstre
Ingen blomster på Chayote – grunde til, at en chayote ikke vil blomstre

Video: Ingen blomster på Chayote – grunde til, at en chayote ikke vil blomstre

Video: Ingen blomster på Chayote – grunde til, at en chayote ikke vil blomstre
Video: ГАЛИТОЗ / ПЛОХОЕ ДЫХАНИЕ ПРИЧИНЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ (ПЕРИОДОНТИТ) 2024, Kan
Anonim

Hvis du er fortrolig med chayote-planter (aka choko), så ved du, at de er produktive producenter. Så hvad nu hvis du har en chayote, der ikke vil blomstre? Det er klart, at en choko ikke blomstrer betyder ingen frugt. Hvorfor er der ingen blomster på chayote, du dyrker? Følgende oplysninger om chayote-planteblomster vil hjælpe med at fejlfinde en choko, der ikke blomstrer.

Hvornår blomstrer Chayote?

Hvis det er første gang, du dyrker chayote, er den måske bare ikke modnet nok til at blomstre. Hvornår blomstrer en chayote? Chayote vinstokke blomstrer i sensommeren til det tidlige efterår (august eller september) og bør oversvømmes med frugt til efteråret (september eller oktober).

Om Chayote-planteblomster

Chayote er en agurk og producerer som alle andre agurker både han- og hunblomster på den samme plante. Det er fantastisk, fordi vinstokkene er så fantastiske producenter, at en enkelt plante er nok for de fleste familier.

Blomsterne vokser i blomsterstande med grupper af hanblomster og en enkelt eller et par hunblomster. Blomsterne er små, hvide til lysegrønne og er ikke særligt bemærkelsesværdige. Faktisk kunne deres iøjnefaldende natur være en af grundene til, at du ikke ser nogen blomster på chayoten.

Andre grunde til, at Chayote ikke vilBloom

Chayote trives i områder, hvor sommertemperaturerne er varme til varme – tropiske til subtropiske områder. Det kræver 120-150 frostfrie, varme dage at producere. Det er muligt, at temperaturerne i dit område blev for kolde, og at blomsterne blev slået ihjel.

Et andet behov for chokoen er omkring 12 timers sol til at blomstre. Selvom chayote kan dyrkes i tempererede klimaer til brug som en hurtigt voksende vin, er det ikke sandsynligt, at den blomstrer eller frugter.

Nu hvor du kender de mest almindelige årsager til, at en chayote-plante ikke blomstrer, vil du være bedre rustet til at håndtere dette problem. Hvis planten endnu ikke er moden, skal du bare være tålmodig. Da blomsterne er så små, skal du simpelthen være mere opmærksom for at se dem. Hvis din plante ikke får nok lys, skal du flytte den til et sted med mere sol. Og hvis du er i et køligere område, skal du beskytte planten mod frost.

Anbefalede: