Buttercrunch Salatpleje – Lær om dyrkning af Buttercrunch Salatplanter

Indholdsfortegnelse:

Buttercrunch Salatpleje – Lær om dyrkning af Buttercrunch Salatplanter
Buttercrunch Salatpleje – Lær om dyrkning af Buttercrunch Salatplanter

Video: Buttercrunch Salatpleje – Lær om dyrkning af Buttercrunch Salatplanter

Video: Buttercrunch Salatpleje – Lær om dyrkning af Buttercrunch Salatplanter
Video: How to Grow ButterCrunch Lettuce | Seed to Harvest 2024, Kan
Anonim

Hvis du kan lide salatwraps, så er du bekendt med butterhead-typer af salat. Butterhead salat, som de fleste salat, klarer sig ikke godt med svære temperaturer, så hvis du er i et varmere klima, har du måske været tilbageholdende med at dyrke denne grønne veggie. Hvis det er tilfældet, så har du aldrig prøvet at dyrke Buttercrunch-salat. Følgende Buttercrunch planteinformation diskuterer, hvordan man dyrker salat 'Buttercrunch' og dens pleje.

Hvad er Buttercrunch Salat?

Smørsalat er eftertragtet for deres "smøragtige" smag og fløjlsbløde tekstur. De små, løst formede hoveder giver blade, der på én gang er sarte og alligevel stærke nok til at rulle ind i salatwraps. Smørhovedsalat har bløde, grønne, let krøllede blade viklet rundt om et løst indre hoved af blancherede indre blade med sød smag.

Smørhovedsalaten 'Buttercrunch' har ovenstående kvaliteter med den ekstra fordel, at den er lidt mere tolerant over for varme.

Som nævnt er Butterhead-salat mere modstandsdygtig over for varme og bolter sig således mindre end andre Butterhead-salat. Det forbliver mildt længe efter, at andre er blevet bitre. Buttercrunch er udviklet af George Raleighfra Cornell University og er en All-American Selection-vinder for 1963. Det var guldstandarden for butterhead salat i årevis.

Drækning af Buttercrunch Salat

Buttercrunch-salat er klar til høst omkring 55-65 dage efter såning. Selvom den tåler varme bedre end andre salater, bør den stadig plantes tidligt om foråret eller senere på efterårssæsonen.

Frø kan sås indendørs et par uger før den sidste frost i dit område. Så frø 8 tommer (20,5 cm). adskilt i delvis skygge eller et område med østlig eksponering, hvis muligt, i frugtbar jord. Plads planter omkring 10-12 tommer (25,5-30,5 cm.) fra hinanden med en fod (30,5 cm.) mellem rækkerne.

Buttercrunch Salatpleje

Hvis planterne er placeret i et område med mere sol, skal du bruge en skyggeklud til at beskytte dem. Hold planterne moderat fugtige.

For en kontinuerlig forsyning af salat, plant successive plantninger hver anden uge. Blade kan samles gennem hele vækstcyklussen, eller hele planten kan høstes.

Anbefalede: