When Does A Dragon Fruit Bloom - Reasons For No Flowers On Dragon Fruit Cactus

Indholdsfortegnelse:

When Does A Dragon Fruit Bloom - Reasons For No Flowers On Dragon Fruit Cactus
When Does A Dragon Fruit Bloom - Reasons For No Flowers On Dragon Fruit Cactus

Video: When Does A Dragon Fruit Bloom - Reasons For No Flowers On Dragon Fruit Cactus

Video: When Does A Dragon Fruit Bloom - Reasons For No Flowers On Dragon Fruit Cactus
Video: Eight Reasons Why Your Dragon Fruit Plant Is Not Fruiting (or Not Producing As Much As It Should) 2024, Kan
Anonim

Dragefrugtkaktus, også kendt som pitaya, er en vinkaktus med lange, flade blade og strålende farvede frugter, der udvikler sig efter plantens blomster. Hvis der ikke er nogen blomster på dragefrugtkaktus, eller din pitaya ikke blomstrer, kan det skyldes, at du behandler denne tropiske plante som en ørkenkaktus.

Årsager til, at dragefrugt ikke blomstrer

Når der ikke dannes blomster på pitaya, kan plantens pleje og miljø trænge til en smule justering. Følgende tips om pleje af pitaya kan hjælpe.

Hvis din pitaya ikke vil blomstre, så prøv at flytte planten ind i et varmere eller mere beskyttet miljø. Hvis temperaturen falder til under 65 grader F. (18 C.), kan forholdene være for kølige. Nogle eksperter foretrækker at dyrke dragefrugtkaktus i et drivhus.

Mangel på sollys kan være skyld i, at en dragefrugtkaktus ikke blomstrer, da planten blomstrer, når dagene er lange. Sørg for, at planten er i fuld sollys. Sæt om nødvendigt et spotlys eller et stærkt udendørslys på planten i et par timer hver nat.

I sit naturlige miljø vokser dragefrugtkaktus op i jungletræer. Giv et robust espalier til din pitaya,fjern derefter nederste stængler under det punkt, hvor planten når espalieret. På denne måde kan planten fokusere sin energi til at producere blomster i stedet for at dyrke unødvendige stængler.

Klip jævnligt enhver død eller beskadiget vækst. Ellers vil dit anlæg bruge enorm energi på at forsøge at reparere skaden.

Lad din plante tørre lidt ud fra det sene forår til forsommeren. Mens pitaya kan lide masser af fugt, kan en periode med tørhed hjælpe med at udløse blomstringen. Lad dog aldrig jorden blive knogletør.

I sit naturlige miljø vokser pitaya i gamle blade og andet organisk materiale. Giv din plante en organisk gødning. Om nødvendigt ændre jorden med kompost eller barkflis. Du kan også stable tørre blade, kompost eller organisk materiale rundt om plantens bund et par gange om året.

Hvornår blomstrer en dragefrugt?

Denne unikke jungleplante blomstrer typisk fra forsommeren til midten af efteråret. Dragefrugtkaktus er en natblomstrende plante, og blomsterne holder kun en aften.

Hvis du vil se det spektakulære display, så tag ud med en lommelygte i mørket om natten, eller besøg din have meget tidligt om morgenen. Hvis du sover længe, går du glip af det.

Når blomster ikke blomstrer på pitaya, kan det simpelthen skyldes, at planten stadig er umoden. De fleste dragefrugtplanter vil ikke blomstre i mindst et par år.

Anbefalede: