Genkendelse af løgforskydninger: Skud, der kommer fra en løg, du har plantet

Indholdsfortegnelse:

Genkendelse af løgforskydninger: Skud, der kommer fra en løg, du har plantet
Genkendelse af løgforskydninger: Skud, der kommer fra en løg, du har plantet

Video: Genkendelse af løgforskydninger: Skud, der kommer fra en løg, du har plantet

Video: Genkendelse af løgforskydninger: Skud, der kommer fra en løg, du har plantet
Video: In Defense of the CFL: A Retrospective 2024, Kan
Anonim

Pærer kan formeres på flere måder, men en af de nemmeste er gennem deling. De små skud, der kommer fra en pære, indikerer, at pæren formerer sig under jorden. Hvert lille skud bliver til en løg med tiden og blomstrer. De små skud, der vokser fra løg, er den hurtigste måde at få flere blomstrende planter på.

gengivelse af pærer med skud, der vokser fra forskydninger

Pærer producerer pærer og pæreforskydninger som let udbredelsesdele. Du skal vide, hvad du skal gøre med offsets for at øge dit lager af favoritter. Skuddene, der vokser fra forskydninger, fortæller dig, hvornår det er tid til at dele og fjerne de nye babyløg.

Du kan vente, indtil skuddene, der kommer fra en løg, dør tilbage med at dele sig eller tage forskydningerne, når bladene stadig er grønne.

Løger formeres gennem frø, skæl, løg, afhugning og opdeling af skuddene, der vokser fra forskydninger. Starter fra frø tager latterligt lang tid om at blomstre og er egentlig kun nyttige som en hobby og et interessant projekt.

At vokse fra skæl er nyttigt for liljer, mens flisning virker på påskeliljer, hyacint og et par andre arter. Bulbiler er nemme at dyrke, men igen tager det ret lang tid at blomstre. Detden hurtigste og nemmeste måde er gennem forskydninger, som kan blomstre inden for et år eller to.

De små skud, der vokser fra løg, er en indikator på, at din plante er moden og har besluttet at lave babyer. Ikke alle pærer formerer sig på denne måde, men mange af vores mest almindelige gør det. Dette er en bonus, fordi din gamle løg vil begynde at producere mindre blomster og til sidst ingen overhovedet. Men løgforskydningerne bliver til nye blomster, og forældreløgene producerer mange, hvilket betyder smukkere blomster!

Hvad skal man gøre med forskydninger

Du kan tage forskydningerne til enhver tid, forudsat at du er parat til at passe dem, hvis de stadig har blade tilbage. Grav forsigtigt rundt om hovedplanten og fjern de små løg omkring hovedpæren. Hvis disse allerede er spiret, plant dem i et forberedt bed og vand dem ind.

Hold dem fugtige, mens de etablerer sig. Bladene vil falde af om efteråret. Muld sengen til vinteren. I områder, hvor du skal løfte møre løg til vinter, grav planten op og saml alle forskydninger. Adskil disse fra den store moderplante, som vil begynde at producere mindre og mindre. Plant de små løg om foråret.

Anbefalede: