Australian Bottle Tree Info - Lær om Kurrajong Bottle Trees

Indholdsfortegnelse:

Australian Bottle Tree Info - Lær om Kurrajong Bottle Trees
Australian Bottle Tree Info - Lær om Kurrajong Bottle Trees

Video: Australian Bottle Tree Info - Lær om Kurrajong Bottle Trees

Video: Australian Bottle Tree Info - Lær om Kurrajong Bottle Trees
Video: Word Search By POWGI (PS4/PSVITA/PSTV/3DS/SWITCH) Platinum Trophy Guide/All Solutions (1-324) 2024, Kan
Anonim

Her er en træart, du måske ikke ser vokse vildt i dit område. Kurrajong flasketræer (Brachychiton populneus) er hårdføre stedsegrønne planter fra Australien med flaskeformede stammer, som træet bruger til vandlagring. Træerne kaldes også lacebark Kurrajongs. Det skyldes, at barken på de unge træer strækker sig over tid, og den gamle bark danner kniplinger på den nye bark nedenunder.

At dyrke et Kurrajong-flasketræ er ikke svært, da arten er tolerant over for de fleste jordarter. Læs videre for at få flere oplysninger om pleje af flasketræer.

Kurrajong Tree Info

Det australske flasketræ er et smukt eksemplar med en afrundet baldakin. Den rejser sig til omkring 50 fod (15 m.) høj og bred og tilbyder en stedsegrøn baldakin af skinnende, lanseformede eller fligede blade, der er flere centimeter lange. Det er ret almindeligt at se blade med tre lapper eller endda fem lapper, og Kurrajong-flasketræer har ikke torne.

De klokkeformede blomster er endnu mere attraktive, når de ankommer i det tidlige forår. De er cremehvide eller råhvide og dekoreret med lyserøde eller røde prikker. Med tiden udvikler det australske flasketræs blomster sig til spiselige frø, der vokser indkapslet i bælg. Selve bælgerne optræder i klynger i enstjernemønster. Frøene er behårede, men ellers ligner de majskerner. Disse bruges som mad af australske aboriginerne.

Flasketræpleje

At dyrke et Kurrajong-flasketræ er en hurtig forretning, da dette lille træ når sin modne højde og bredde på ingen tid. Det vigtigste voksende krav til det australske flasketræ er solskin; den kan ikke vokse i skygge.

På de fleste måder er træet ikke krævende. Den accepterer næsten enhver form for veldrænet jord i U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszoner 8 til 11, inklusive ler, sand og ler. Den vokser i tør jord eller fugtig jord og tåler både sur og basisk jord.

Men hvis du planter et australsk flasketræ, så plant det i direkte sol i en moderat frugtbar jord for de bedste resultater. Undgå våd jord eller skyggefulde områder.

Kurrajong-flasketræer er heller ikke krævende med hensyn til kunstvanding. Pleje af flasketræ involverer at give moderate mængder vand i tørt vejr. Kurrajong-flasketræernes stammer gemmer vand, når det er tilgængeligt.

Anbefalede: